نودل فله ای که برای کره ای ها استفاده از آن ممنوع شده است

ترفند مناسب برای سرخ کردن نودل این است که نودل فله ای را بپزید تا زمانی که کاملا پخته شوند یا کمی پخته شوند و سپس آنها را با آب سرد بشویید تا فرآیند پخت متوقف شود.
نودل ها را اگر بعد از آبکش کردن تکان دهید تا جایی که ممکن است خشک شوند بهتر است سرخ کنید.

آنها نباید در لمس خیس شوند.
برای اینکه رشته هایتان قبل از اضافه کردن به ووک نچسبد، پس از آبکش شدن دوباره آن ها را به قابلمه اضافه کنید و با کمی روغن کنجد یا روغن آشپزی روی آن ها بریزید.
قبل از گرم کردن ووک مواد خود را آماده کنید. هنگام سرخ کردن چیزها به سرعت حرکت می کنند. قبل از شروع همه چیز را آماده کنید.
حرارت را روی بالا تنظیم کنید.

قبل از افزودن روغن، ووک خود را گرم کنید. این مرحله به جلوگیری از چسبیدن غذا به تابه کمک می کند.
پس از اضافه شدن روغن، آن را در اطراف تابه پخش کنید تا خوب پوشش داده شود. روغنی با نقطه دود بالا انتخاب کنید.

چه کسی نودل کره ای را دوست ندارد؟ تنها مشکلی که با آنها دارم این است که می توانم به راحتی همه آنها را بخورم، اگر آنها را در مقابل من قرار دهند.

مواد لازم برای تهیه نودل کره ای
رشته فرنگی، کره، پارم و جعفری. همین، با کمی نمک و فلفل. آنها را با مرغ، گوشت خوک یا استیک سرو کنید. اضافه کردن!

این دستور پخت نودل تخم مرغی را می طلبد که برای نودل های کره ای کلاسیک است.

اما، زیبایی نودل کره‌ای در این است که می‌توانید تقریباً از هر پاستای خشک و بدون پر کردنی که در انبار دارید، با رعایت دستورالعمل‌های پخت روی بسته، استفاده کنید. برخی از این شکل های دیگر پاستا را امتحان کنید.