استفاده از ماهی های آلوده به سم کشنده در یک رستوران!

امروزه این موضوع که کیفیت و یا ویژگی های غذای رستوران ها خبرساز شود به امری رایج تبدیل شده، در ایت مقاله از سایت آراد برندینگ با رستورانی آشنا می شویم که با ماهی های آلوده به سم از مشتری هایش پذیرایی می کرد.

بعضی از ماهی ها بیشتر جنبه تزیینی دارند و در آکواریوم های کوچک و بزرگ خانگی نگهداری می شوند، فروش ماهی گوپی که از همین نوع می باشد در فروشگاه های عرضه ماهی های زینتی صورت می گیرد.

در آب های جنوب کشور آبزیان بسیری زندگی می کنند ماهی سرخو جنوب یک نوع پر طرف دار ماهی در کشور است که فروش آن در فصل صید ماهی و میگو رونق فراوانی دارد.

در بازار های ماهی فروشی در جنوب و شمال کشور انواع مختلفی از ماهی وجود دارد قیمت ماهی هوکی که یکی از انواع معروف ماهی می باشد با توجه به فصل و کیفیت و شرایط متغییر است.